staaystroongg.blogg.se

Jag är en tjej på 15 år som bloggar om min vardag

Försvarar hästarna

Kategori: Allmänt

Hör folk efter folk som skriver låååånga inlägg om dessa hästar och allt där emellan. Ärligt talat så börjar det bli lite uttjatat, speciellt när ''mindre'' tjejer skriver romaner som knappt går att läsa och som man inte får ut någon mening utav. Det är jätte bra att ni står upp för det ni gillar och säger emot men ta inte saker på allt för stort allvar. Internet är internet, här tycker folk det är kul att skriva skit och trakasera andra, that's it! Men om man inte kan ta det och börjar ta saker på så stort allvar att man ligger hemma och gråter för att någon startat en sida på facebook där de skriver om att hästar är frukter då går det för långt. Då är det bevisat att man faktiskt inte var mogen för den delen av verkligheten. Jag menar ärligt talat, vem fan bryr sig om de vill påstå att hästar är frukter? Om de tycker det är moget så bevisar det väldigt mycket om vad det är för människor vi pratar om.
 
Däremot går dessa människor också förlångt ibland, när man går ut till ett stall och sprejar på en häst texten ''hästar finns inte'' då börjar man tro att de inte kan vara helt riktigt inne i deras små huvuden. Att folk inte förstår hur detta kan påverka en häst är ett stort bevis på hur otroligt korkade och dumma de är. Men aja, om de inte har fattat det än så lär det nog fatta snart att ''det man skräpar ner får man sopa upp''.
 
Hahaha sorry, hade bara allmänt tråkigt då jag inte kunde somna pga killarna så då fick de bli en liten kärleks text istället. Många kramar! ♥♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: